Maximaal
Rendement
door Talent

30 Dagen
"Talent LifeStyle Toolbox"
voor jongeren v.a. 13 jaar

Het doel is om ambitieuze voetballers al jong bewuster te maken van hun ware potentie de nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn!
De voetballers krijgen een strategie mee die werkt in het dagelijkse leven. Het helpt naar een toekomst, in alle rollen die zij gaan vervullen.
Zij nemen het heft in eigen handen, kijken tegenslag met een glimlach aan en zijn niet meer te stoppen!

De 30 Dagen Talent LifeStyle Toolbox is de meest krachtige tool om een basis te leggen voor groei naar de next level!

OBSTAKELS

De grootste obstakels waar jongeren tegenaan lopen in het leven rondom de passie voor voetbal en daarin het bereiken van hun doelen, zijn een wazig vooruitzicht en een onduidelijke strategie. Het gevolg is: uitstelgedrag, negativisme, schuldgevoelens, ontevredenheid en onproductiviteit. Voor je het weet zitten zij vast in een mindere flow en lukt het maar niet om de dingen te doen die je graag wilt doen, voor school, vriendschappen, familie, werk of andere zaken.

OPLOSSING

Wij hebben de oplossing! In de 30 Dagen Talent LifeStyle Planner bouw je een visie en vervolgens werk je stap voor stap jouw doelen uit voor de komende 30 dagen. Het wordt kristalhelder wat je voor elkaar wilt krijgen en ook welke belemmeringen je daarvoor uit de weg moet werken. Het ingebouwde uniek wekelijks meetinstrument zorgt ervoor dat je enorm zelfbewust wordt en steeds beter wilt presteren.

CONTROLE NEMEN

Wacht niet langer, dit systeem is wat je nodig hebt. Pak nu de regie over jouw leven. Versterk jouw intuïtie en het vermogen om de juiste beslissingen te maken. Dit is exact wat ervoor nodig is om door te groeien.

In 4 weken groeien in lifestyle, mindset en leiderschap door succesbeleving!

Wat de Talent Lifestyle Toolbox in 30 dagen voor jou doet?

*) Dit programma is ook geschikt om samen met een ouder, coach, trainer, broer of zus gezamenlijk aan te pakken!

Waaruit bestaat deze Toolbox?

De 30 Dagen Talent LifeStyle Planner

Extreme focus, krachtige zelfreflectie en meetbare zelfontwikkeling die leiden tot een lifestyle van succes, met de juiste mentale veerkracht. Dat is de basis van de Talent Lifestyle Planner. Je bouwt aan een eigen visie, en vervolgens gaan wij er 30 dagen, stap voor stap aan werken. De unieke gamification maakt dat we een meetinstrument hebben om zelfbewust te worden en dus door wilt groeien. Je bent immers heel competitief!

Talent LifeStyle Podcast

Luisteren helpt jou om je eigen versies van karakters en scènes in het verhaal te creëren. Het werkt, anders dan bij een film kijken of een boek lezen, actiever – omdat je brein al die informatie moet verwerken in de tijd dat je het hoort.” De Talent LifeStyle Podcasts voelen dichtbij, omdat het om herkenbare gesprekken gaat, je kan luisteren wanneer je wilt, het kan je inspireren en geeft nieuwe inzichten.  Daarom krijg je elke week een nieuwe podcast toegestuurd.

Talent LifeStyle Video's

Video’s brengen verhalen tot leven. Het trekt aandacht omdat we visueel ingesteld zijn. We leren graag van anderen, willen zien hoe dingen werken en verliezen ons vaak in een goed verhaal. Met video’s van bekende grootheden krijgt je thema van de week en je concrete termijndoelen een aantal inspiraties tot succes. Wij zorgen dat je de juiste video’s op het juiste moment ontvangt en het leuke is dat je onderweg of op een stil moment, altijd weer de motivatie kunt vinden door te gaan!

Dagelijkse e-Coaching

Elke dag, om 07.00 uur ’s morgens en 19.00 uur ’s avonds, staat je Performance Coach voor je klaar. Dat wil zeggen, je ontvangt je dagplanner om in te vullen en je dagevaluatie. Ook hierin is gamification opgesloten, zodat wij kunnen zien of jij je aan je eigen afspraken houdt. Door de stappen in de e-coaching van je Performance Coach te volgen, kom je sneller tot het Rendement met je Talent .

Ben je lid van VoetbalMentors™?

Dan krijg je een extra voordeel! Normale prijs is €495,- Ledenprijs €69,-

Small Group
Intervisie

De  “Small Group Intervisie”  is direct, no bullshit en soms confronterend.  Intervisie is een manier van leren van elkaar en met elkaar met de gedachte dat het persoonlijk leiderschap ontwikkelt. 

Met vier sessies van anderhalf uur gedurende de 30 Dagen Talent LifeStyle Planning, belichten we in coaching, wat goed gaat, waar hulp bij nodig is en hoe de hulp in te zetten door te weten waar het obstakel is ontstaan en hoe anderen met hetzelfde obstakel, dealen.

Je ontwikkelt hierdoor de mindset van een winnaar, een gevoel van dankbaarheid en je kan beter omgaan met tegenslag of obstakels waardoor je sneller kunt schakelen.

En dat is de mindset die jij nodig hebt om het rerndement met je talent te behalen. So let’s go!

Ben je lid van VoetbalMentors™?

Dan krijg je een extra voordeel! Normale prijs is €195,- Ledenprijs €25,-

Leren Presteren 'JaarPlanner '

Haal het beste uit jezelf in elke fase van het seizoen. Deze JaarPlanner is ter ondersteuning in het structureel begeleiden van sporters. Presteren is namelijk zoveel meer dan een goede techniek, conditie en kracht. 

Welke persoon zit er in de voetballer? Hoe zorg je ervoor dat hij zich optimaal ontwikkelt? Hoe kun je hem leren omgaan met druk, tegenslag en emoties? Hoe bouw je aan zijn zelfvertrouwen? Hoe leer je hem concentreren en visualiseren?  Kortom: Hoe leert een sporter presteren?

Leren Presteren JaarPlanner bestaat uit vier delen en volgt het seizoen; van de voorbereiding tot de afsluiting. Het staat vol praktische informatie, gebaseerd op theorieën en onderzoek uit de pedagogiek, psychologie, sportwetenschap. 

Persoonlijke begeleiding en structuur voor rendement met je talent!

We kunnen er niet meer omheen, structuur ontwikkelen, begeleiding daarvan en de motivatie behouden. Misschien heb je al een goede structuur en wil je hier meer uit gaan halen. Of misschien worstel je juist met de structuur, wil je er wat aan gaan doen maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Met deze toolbox heb je alle tools in handen om op een eenvoudige, doeltreffende manier te starten met je persoonlijk leiderschap, structuur naar succes OF deze uit te bouwen naar een volgend level.

Hoe werkt het?

  • Na betalen ontvang je direct persoonlijke inloggegevens van onze online leeromgeving.
  • Je ontvangt netjes een factuur in je mailbox.
  • Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt.
  • Onze online leeromgeving is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk
  • Mocht je toch vragen hebben, dan kun je ons per e-mail bereiken. VoetbalMentors™ staat voor je klaar.

30 Dagen "Talent LifeStyle Toolbox"

in 4 weken groeien in mindset en leiderschap
vanuit je passie voor voetbal!​