Skills Kills
100% Accent Op Talent

30 Dagen
"Skills Kills Toolbox"
6 t/m 12 jaar

Het doel is om voetballertjes al jong bewuster te maken van hun ware potentie de nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn!
De voetballertjes krijgen een strategie mee die werkt in het dagelijkse leven.
Deze is ingericht op de onderbouw. En dat, vanuit hun passie voor en met voetbal.

De 30 Dagen Planner is de meest krachtige tool voor de juiste mindset en sociaal-emotionele groei.

Het bieden van trainingsvormen

Kinderen worden onvoldoende en op een creatieve manier uitgedaagd om nieuwe (leer-)vaardigheden verder te ontwikkelen. Alle focus ligt binnen clubs en bij coaches op het resultaat. Met één algemeen voetbalthema per week, in eigen trainingstijd of in samenwerking met club, coach of trainer,  wordt de nieuwsgierigheid van de kinderen aangewakkerd om nieuwe talenten te ontdekken of juist bekende talenten verder te ontwikkelen. 

Het aangaan van challenges 

Wij leren kinderen spelenderwijs en op hun eigen niveau een groeimindset en persoonlijke vaardigheden (softskills) ontwikkelen. Hierdoor zullen zij vanuit meer vertrouwen omarmen wie zij zijn en kunnen worden. Zo ervaren zij meer ruimte om de eigen talenten te ontdekken en in te zetten; voor zichzelf en voor de ander. Ook worden zij zichtbaar beter in het reguleren van hun gevoelens en in het nemen van bewuste keuzes. En wanneer kinderen op deze speelse en veilige manier ontdekken  hoe geweldig ze zijn, zullen zij van binnenuit meer motivatie ervaren om anderen te helpen ook GEWELDIG te zijn!

Behalen van voetbaldiploma’s

Want uiteindelijk zijn ALLE kinderen GEWELDIG op hun eigen manier! Voetbaldiploma’s zijn gebaseerd op meting om oefeningen en uitdagingen, zonder competitie element, maar gemeten aan de eigen groei. Ook hierdoor blijft een seizoen lang leren, prikkelen en ontwikkelen het doel. 

Waaruit bestaat de Skills Kills Toolbox?

Kids4Greatness Planner

Elke dag, om 07.00 uur ’s morgens staat je Performance e-Coach voor je klaar. Dat wil zeggen, je ontvangt je dagplanner om in te vullen en om 19.00 uur weer, dan voor je dagevaluatie. Hierin is een spelvorm (gamification) opgesloten, zodat wij kunnen zien of jij je aan je eigen afspraken houdt. Door de stappen in de e-coaching van je Performance Coach te volgen, kom je sneller tot het Rendement met je Talent. 

1,000 Touches A Day

Extreme focus, krachtige zelfreflectie en meetbare zelfontwikkeling die leiden tot een lifestyle van succes, met de juiste mentale veerkracht. Dat is de basis van 1,000 Touches A Day. Je leert de kracht van herhaling en focus op het doel. Met persoonlijke stap-voor-stap begeleiding van algemene voetbaloefeningen, die wekelijks van instructie veranderen, ga je op bewuste wijze leren van fouten maken, inspannen, groeien en trots ervaren voor je behaalde resultaten.

Juggle Kings

Luisteren helpt jou om je eigen versies van karakters en scènes in het verhaal te creëren. Het werkt, anders dan bij een film kijken of een boek lezen, actiever – omdat je brein al die informatie moet verwerken in de tijd dat je het hoort.” De Juggle Kings verhalen van Cuchillo voelen dichtbij, omdat het om herkenbare voetbalsituaties gaat, je kan luisteren wanneer je wilt, het kan je inspireren en geeft nieuwe inzichten.  Daarom krijg je elke week een nieuwe Juggle Kings opdracht (in podcast) toegestuurd.

Ball-erin-a Skills

Video’s brengen verhalen tot leven. Het trekt aandacht omdat we visueel ingesteld zijn. We leren graag van anderen, willen zien hoe dingen werken en verliezen ons vaak in een goed verhaal. Met video’s van bekende grootheden krijgt je thema van de week en je concrete termijndoelen een aantal inspiraties tot succes. Wij zorgen dat je de juiste video’s op het juiste moment ontvangt en het leuke is dat je onderweg of op een stil moment, altijd weer de motivatie kunt vinden door te gaan!

Wij helpen de jeugd groeien op het veld, in hun mindset en brengen succesbeleving!

Kids4Greatness 30 dagen Planner, onderdeel van de Skills Kills Toolbox, versterkt de kracht van een groeiende positieve mindset door....

*) Dit programma is ook geschikt om samen met een ouder, coach, trainer, broer of zus gezamenlijk aan te pakken!

Ben je al lid van VoetbalMentors™?

Dan krijg je een extra voordeel! Normale prijs is €495,- Ledenprijs €69,-

Small Group Intervisie

De  “Small Group Intervisie”  is direct, no bullshit en soms confronterend.  Intervisie is een manier van leren van elkaar en met elkaar met de gedachte dat het persoonlijk leiderschap ontwikkelt. 

Met vier sessies van anderhalf uur gedurende de 30 Dagen Talent LifeStyle Planner, belichten we in coaching, wat goed gaat, waar hulp bij nodig is en hoe de hulp in te zetten door te weten waar het obstakel is ontstaan en hoe anderen met hetzelfde obstakel, dealen.

Je ontwikkelt hierdoor de mindset van een winnaar, een gevoel van dankbaarheid en je kan beter omgaan met tegenslag of obstakels waardoor je sneller kunt schakelen.

En dat is de mindset die jij nodig hebt om het maximale uit je talent te halen. So let’s go!

Ben je al lid van VoetbalMentors™?

Dan krijg je een extra voordeel! Normale prijs is €195,- Ledenprijs €25,-

Kids4Greatness JaarPlanner

Haal het beste uit jezelf in elke fase van het seizoen. Deze JaarPlanner is ter ondersteuning in het begeleiden van sporters. Presteren is namelijk zoveel meer dan een goede techniek, conditie en kracht. 

Welke persoon zit er in de voetballer? Hoe zorg je ervoor dat hij zich optimaal ontwikkelt? Hoe kun je hem leren omgaan met druk, tegenslag en emoties? Hoe bouw je aan zijn zelfvertrouwen? Hoe leer je hem concentreren en visualiseren?  Kortom: Hoe leert een sporter presteren?

Leren Presteren JaarPlanner bestaat uit vier delen en volgt het seizoen; van de voorbereiding tot de afsluiting. Het staat vol praktische informatie, gebaseerd op theorieën en onderzoek uit de pedagogiek, psychologie, sportwetenschap. 

Persoonlijke begeleiding en structuur voor rendement met je talent!

We kunnen er niet meer omheen, structuur ontwikkelen, begeleiding daarvan en de motivatie behouden. Misschien heb je al een goede structuur en wil je hier meer uit gaan halen. Of misschien worstel je juist met de structuur, wil je er wat aan gaan doen maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Met deze toolbox heb je alle tools in handen om op een eenvoudige, doeltreffende manier te starten met je persoonlijk leiderschap, structuur naar succes OF deze uit te bouwen naar een volgend level.

Hoe werkt het?

  • Na betalen ontvang je direct persoonlijke inloggegevens van onze online leeromgeving.
  • Je ontvangt netjes een factuur in je mailbox.
  • Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt.
  • Onze online leeromgeving is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk
  • Mocht je toch vragen hebben, dan kun je ons per e-mail bereiken. VoetbalMentors™ staat voor je klaar.

30 Dagen "Skills Kills Toolbox"

in 4 weken groeien in mindset, leiderschap en succesbeleving
vanuit je passie voor voetbal!​