Over VoetbalMentors™

VoetbalMentors™ is het eerste complete personal training en (lifestyle) e-coachingplatform waar (jeugd)voetballers, trainers, coaches en ouders terecht kunnen, gecoacht worden en uitdagingen in hun ontwikkeling aan gaan. Online, virtueel op afstand, maar ook in de praktijk.

Met een vooruitstrevend trainings- en e-coaching-platform met een unieke methodiek die garant staat voor het allerbeste resultaat. Wij beloven je niet alleen een optimale ontwikkeling van je talent, persoonlijkheid en vaardigheden, maar werken met jou aan een vitaal en sterk lichaam, dat blaakt van de energie en de juiste mentaliteit. 

Om die belofte waar te maken werken we vanuit een uniek programma dat verder gaat dan training en coaching zoals traditioneel gewend.

Onze missie
"100% Rendement met Jouw Talent"

Bij VoetbalMentors™ staat er één opvatting centraal. Talenten met een fitte geest en constante prikkel presteren een stuk beter. 

Wij hebben onze dienstverlening daarom grotendeels afgestemd op voetballers, trainers en coaches die maximaal willen presteren. Voetballers, trainers en coaches die niet alleen hoge eisen aan zichzelf stellen, maar heel goed snappen dat die ambitie uitsluitend door hard werken gerealiseerd kan worden. Die gedeelde opvatting verbindt de leden, ongeacht hun doelen, achtergrond, sekse en trainingsniveau.

“Onze ambitie is door 100% accent op talent te leggen elke voetballer of coach beter, fitter en sterker te maken. Ongeacht je persoonlijk-, clubniveau, achtergrond, sekse of conditie. Door onze e-coaching haal je maximaal rendement met je talent

 

Onze visie
"100% Accent op Jouw Talent"

Vanuit het lidmaatschap heeft VoetbalMentors™ twee effecten voor ogen, te weten:

Direct effect:
Leden vergroten hun kennis, kunde en strategie door 100% accent op hun talent te kunnen leggen. Dit, door onze kennis om te zetten in dagelijkse begeleiding vanuit een op-maat-gemaakte jaarplanning en inhoudelijke online trainingen.
Zo ontwikkelt het talent zich met concrete kennis en ervaring op, structuur en resultaat met minimale tijdsinspanning.

Hoog effect:
Voetballers ervaren meer persoonlijk leiderschap en krijgen een beter toekomstperspectief met hoger rendement gedurende het lidmaatschap. Door de intensieve en persoonlijke begeleiding maken de spelers en coaches het persoonlijk leiderschap zich steeds meer eigen en gaan renderen met hun talent.

Onze werkwijze en filosofie

 
  • Het werk en onderzoek van psychologie professor Carol Dweck (Mindset & Brein);
  • De methodiek van Neuro Linguistisch Programmeren (Keuze-verruimende leefstijl & Oplossingsgericht)
  • Het gedachtegoed van schrijver Dale Carnegie (Softskills & Ervaringsgericht leren)
  • De succestheorie van auteur Stephen Covey (Persoonlijke ontwikkeling & Gedragspatronen)

Wij staan voor je klaar!

Heleen Verkerk

VoetbalMentors™
e-Coaching Academy
Suzanne Janssens

VoetbalMentors™
Lifestyle & Mentaliteit
Joey Wildermann

VoetbalMentors™
Data & Performance
Marscha Tjin-A-Loi

VoetbalMentors™
Voeding & Vitaliteit

Hoe VoetbalMentors™
talentontwikkeling realiseert...

Talent ontdekken

Om talent te ontwikkelen zijn er mensen nodig die in staat zijn talent te ontdekken. Met meer dan 15 jaar ervaring spelers ontwikkelen van onbekend talent tot in de eredivisie zij wij daar écht toe in staat gebleken!

Ontwikkeltijd

Ontwikkeling heeft tijd nodig. Dit betekent dat talent de ruimte nodig heeft om fouten te maken en tijd om er van te leren. Want ontwikkeling doet pijn, vraagt om herhaling tot de maximale potentie eruit komt.

Ontwikkelplaats

Talent moet zich veilig voelen om fouten te maken. Door een ontwikkel plaats te bieden of te creëren (de slaapkamer bij online les, of de kleedkamer in real life) is dat de plaats waar vertrouwen en veiligheid geboden is.

Complexer maken

Ontwikkelen houdt niet op! Dat zou zonde zijn van het talent. Daarom bieden wij altijd een volgende stap, door oefeningen, lessen of uitdagingen steeds complexer te maken met 100% accent op het talent!