accent op talent

e-Coaching Academy
VoetbalMentors™

Het eerste complete personal e-coaching platform waar (jeugd)voetballers, trainers, coaches, clubs en ouders terecht kunnen, gecoacht worden en uitdagingen aangaan.

Wij ontwikkelen energieke, mentaal veerkrachtige spelers

Als toonaangevend e-coaching academy werkt VoetbalMentors™ volgens een unieke methodiek die garant staat voor het beste resultaat. Wij bieden coaching die veel verder gaat dan voetbaltrainingen. De methode vraagt om een verandering binnen de totale lifestyle van de speler. We zorgen voor laagdrempelige, energieke en praktische programma's. Onze methode is voor iedereen, ongeacht je leeftijd, persoonlijkheid, clubniveau, achtergrond, sekse of conditie. Door onze e-coaching haal je het maximale resultaat uit je talenten.

VoetbalMentors™ ontwikkelt, coacht, begeleidt en stimuleert je online, virtueel én in de praktijk

Word lid en ontvang de Lifestyle Toolbox als welkomstcadeau !

Met deze toolbox helpt VoetbalMentors™ je om zowel in sport-, privé-, school- en werksituaties de regie volledig in eigen handen te nemen. Het ontwikkelen van een veerkrachtige mentaliteit en een positief toekomstperspectief staan centraal. Zo groeit er 100% Accent op Jouw Talent!

Dat klinkt goed, toch? Jij hoeft niets meer uit te zoeken, we hebben een complete toolbox die werkt naar alle denkbare doelen!

De "Skills Kills Toolbox" voor 6 tot en met 12 jaar​

De "Talent LifeStyle Toolbox" voor 13 jaar en ouder​

Leden starten direct met
'100% Accent Op Talent'

Binnen VoetbalMentors™ is de e-coaching ingericht door een complete aanpak van specialisten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, inspanning, beweging, vitaliteit en voeding. Maar ook op het gebied van persoonlijk leiderschap; door oog voor data en performance, lifestyle en mindset om de totale groei te verhogen.

VoetbalMentors™ met én voor alle opvoeders...

weerbaar, veerkracht en emotiebeheersing

Soms heeft een kind een extra duwtje in de rug nodig. Door sport laten wij kinderen ervaren dat er ook andere manieren zijn om met spanning, stress, boosheid, verdriet, verlegenheid of angst om te gaan, helpen hen tot inzichten te komen waardoor zij bewust andere keuzes durven maken. Wij realiseren groei in mindset.

inzicht, begrip, kennis naar verandering

Als ouder wil je graag dat je kind zich fijn en blij voelt, dat je kind vertrouwt op zichzelf en dat zij vrienden heeft. Soms heeft een kind een extra duwtje in de rug nodig. Soms heb je als ouder ook behoefte aan kennis om je kind beter te kunnen begeleiden, maar ook het delen van ervaringen of inspiratie van anderen.

verbindend trainen, coachen en doceren

Trainers en coaches hebben het druk met de prestatie. De valkuil is dat teammanagement dan vooral bestaat uit handhaving om alle doelen in de beperkte tijd te halen. Op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling wil jij spelers beter coachen, en daar zijn wij met thema-avond of inspiratiesessies.

inspiratiesessies en themaworkshops

Sociaal-emotionele ontwikkeling kan op clubs nog veel verbeterd worden. Kinderen leren voetballen, maar ze leren ook heel veel dingen niet of in geringe mate! Wat te denken van: kritisch denken, veerkracht, inlevingsvermogen, geduld, verdraagzaamheid. Wij begeleiden clubs bij implementatie van een werkwijze

Onze online leeromgeving

Alle e-coachingsprogramma’s bestaan uit ten minste vijf modules van ieder geval vier lessen. 

Wij maken het ontwikkelen leuker en effectiever door het gebruik van verschillende interactieve spelelementen! Deze elementen zijn een combinatie van spel in de lesstof en beloningen voor de uitkomst (zoals punten, achievements en ‘badges’). Zo is te zien hoe, ten opzichte van je teamgenoten en andere leden, je ontwikkeling vordert. 

Word lid van VoetbalMentors en kies je welkomscadeau

De "Skills Kills

Toolbox"

voor 6 tot en met 12 jaar

De "Talent LifeStyle Toolbox"

voor 13 jaar en ouder

VAN ACCENT OP TALENT NAAR RENDEMENT DOOR TALENT!

Met onze Talent LifeStyle/Skills Kills Toolbox heb je voldoende inspiratie om te groeien naar je maximale potentie. Tussendoor kun je door small group intervisie sessies en virtuele coaching met een VoetbalMentor je ontwikkeling meetbaar en bespreekbaar maken.